Search in
Video Games TV Computers Finance Home Apparel Tech Cameras Autos Health & Beauty Children Entertainment Travel Pets
Popular Deal
Staples Discounts, Deals and Coupon Codes

Staples Inventory Checker (this thread has the working link)

Mr.Grumpy 4 41 March 7, 2011 at 07:44 AM in Other (3) More Staples Deals
Deal
Score
+18
52,882 Views
Get Deal

Deal Details

I've noticed that just about all the links for the staples inventory checker don't work. I've played around with it a bunch and this link work 100% of the time. Please use this link as your starting point.

http://www.staples.com/office/sup...PARTNUMBER

Just replace PARTNUMBER with the actual partnumber.
About the OP
Give Rep Send Message
Joined Mar 2011 L1: Learner
41 Reputation Points
1 Deals Posted
1 Votes Submitted
4 Comments Posted

Community Wiki

Last Edited by h04 January 24, 2012 at 05:22 PM
This post can be edited by most users to provide up-to-date information about developments of this thread based on user responses, and user findings. Feel free to add, change or remove information shown here as it becomes available. This includes new coupons, rebates, ideas, thread summary, and similar items.

Once a Thread Wiki is added to a thread, "Create Wiki" button will disappear. If you would like to learn more about Thread Wiki feature, click here.

27 Comments

1 2

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

#3
old news, most staples clearance threads have this info in them
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Nov 2008
Death By Tray It Shall Be
6,669 Posts
2,640 Reputation
#4
Quote from mcattack86 View Post :
old news, most staples clearance threads have this info in them

^This

Repped for effort though. Always nice to have fellow SD'rs lookin' out Smilie
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Mar 2011
L1: Learner
4 Posts
41 Reputation
Original Poster
#5
Only difference with those threads is they don't have all the necessary URL parameters on them and they send you to an error page. you need to have storeId=10001&catalogId=10051&langId=-1 at the end. Most of the links I see just have partnumber.
Reply Helpful Comment? 0 0
#6
Wow...
Reply Helpful Comment? 0 0
#7
Ratings speak allBig Grin

Quote from Mr.Grumpy View Post :
Only difference with those threads is they don't have all the necessary URL parameters on them and they send you to an error page. you need to have storeId=10001&catalogId=10051&langId=-1 at the end. Most of the links I see just have partnumber.
Reply Helpful Comment? 0 0
#8
repped because all of us are not nerds so we need an easy way to do things
Reply Helpful Comment? 0 0
#9
Don't mind them. Despite the posts I betcha a widget they use your link when no one's looking!

It's only because you're the new kid on the block.

:-)
Reply Helpful Comment? 0 0

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

#10
Quote from mcattack86 View Post :
old news, most staples clearance threads have this info in them
true but not all thanks op.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Feb 2007
L10: Grand Master
6,320 Posts
2,652 Reputation
#11
I paid more for this link at Best Buy. Can I get a price adjustment?
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Sep 2007
Learn something new every
282 Posts
102 Reputation
#12
ConfusedNone in stock around me.... it says item not availableConfused
.......... laugh out loud
Reply Helpful Comment? 0 0
#13
Thanks Mr.Grumpy. I think it's the thought that counts and I believe you had good intentions when you posted this wave
Reply Helpful Comment? 0 0
#14
In for 5!
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Aug 2007
Temporally unavailable
26,429 Posts
3,502 Reputation
#15
eh. this is in every staples clearance thread.

and they all work.
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 2
1 2
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2016. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)