Forum Thread

The classic view seems broken

strainsa 1 10 August 26, 2015 at 05:34 AM
The classic view seems broken. No pictures just text.

5 Comments

1

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

Joined Mar 2009
Schrödinger's Frog
17,367 Posts
2,025 Reputation
#2
Seems fine to me?
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Dec 2004
Community Relations Manager
65,818 Posts
4,339 Reputation
Staff
#3
Quote from strainsa View Post :
The classic view seems broken. No pictures just text.
Please give this a shot
Click here and see if that fixes it for you.
Reply Helpful Comment? 0 0
#4
getting this problem too, but only on firefox for some reason
Reply Helpful Comment? 0 0
#5
How do I get back to classic view?
Nevermind it works just fine now. Yay!
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Dec 2010
Live Long And Suck It!
5,556 Posts
1,368 Reputation
#6
I'm not having that issue. But I am seeing big bars of white space where I think it should be grey or black on my screen. It's usually at the bottom of each page by where the post reply button is under the last post on that page and under the reply box where it says previous thread and next thread as well as underneath and around the similar threads section too.
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 1
1
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2016. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)  •  Interest-Based Ads
Link Copied to Clipboard