Forum Thread

Something odd just happened and SD is really messed up

implode 89,191 9,371 October 20, 2015 at 04:03 PM
Did someone change the layout of everything all of a sudden, and why? I can't hardly navigate the site now.

Edit 1: No background color...no category icons...just totally f-ed up.

Edit 2: Notice at bottom of post [basic html] [full site], click on full site it defaults to basic html again no change...

13 Comments

1

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

Joined Dec 2004
Community Relations Manager
65,805 Posts
4,339 Reputation
Staff
#2
Quote from implode View Post :
Did someone change the layout of everything all of a sudden, and why? I can't hardly navigate the site now.

Edit 1: No background color...no category icons...just totally f-ed up.

Edit 2: Notice at bottom of post [basic html] [full site], click on full site it defaults to basic html again no change...
Please give this a shot
Click here and see if that fixes it for you.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined May 2006
Keeper of the Trophy
89,191 Posts
9,371 Reputation
Original Poster
#3
Nope, the layout is really oddly altered....no category icons and the text fields are also different size/font (then normal).

However on my IPAD it looks normal still for some reason.

Additionally, I can't edit advanced...only save changes and preview changes box. I wanted to add a screen cap to show you, but can't anymore... Mad
Reply Helpful Comment? 0 0
Last edited by implode October 20, 2015 at 04:44 PM
Joined Dec 2005
n00b extraordinaire 8^)~
4,158 Posts
2,498 Reputation
Sr. QA
#4
Quote from implode View Post :
Nope, the layout is really oddly altered....no category icons and the text fields are also different size/font (then normal).

However on my IPAD it looks normal still for some reason.

Additionally, I can't edit advanced...only save changes and preview changes box. I wanted to add a screen cap to show you, but can't anymore... Mad
Can you maybe upload your screenshot to http://imgur.com/ or similar photo hosting site then can maybe link that image here, if you still can't add an attachment?
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined May 2006
Keeper of the Trophy
89,191 Posts
9,371 Reputation
Original Poster
#5
http://img.photobucket.com/albums...l8f4wi.jpg

That link shows some of what is going on...
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined May 2006
Keeper of the Trophy
89,191 Posts
9,371 Reputation
Original Poster
#6
this is normal on my iPad:
Click image for larger version

Name:	image.png
Views:	23
Size:	442.5 KB
ID:	3697572
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Dec 2005
n00b extraordinaire 8^)~
4,158 Posts
2,498 Reputation
Sr. QA
#7
Quote from implode View Post :
this is normal on my iPad:
Attachment 3697572
Is your first screenshot what it looks like on a pc or phone/tablet? Mobile site, desktop site, etc? So the devs will know what to look at.
Reply Helpful Comment? 0 0
Last edited by widgit October 20, 2015 at 05:21 PM
Joined May 2006
Keeper of the Trophy
89,191 Posts
9,371 Reputation
Original Poster
#8
Quote from widgit View Post :
Is your first screenshot what it looks like on a pc or phone/tablet? Mobile site, app? So the devs will know what to look at.
First shot is my desktop, Firefox
Second shot is screen cap from my iPad, IOS Safari
Reply Helpful Comment? 0 0

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

Joined Dec 2005
n00b extraordinaire 8^)~
4,158 Posts
2,498 Reputation
Sr. QA
#9
Quote from implode View Post :
First shot is my desktop, Firefox
Second shot is screen cap from my iPad, IOS Safari
Ok so what's messed up for you is the regular SD desktop site, not mobile, correct?

Site is fine for me on Desktop w/Classic, so just trying to help give the devs a starting point.

Also, have you tried clearing cache/cookies? I'd assume so, but have to ask.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined May 2006
Keeper of the Trophy
89,191 Posts
9,371 Reputation
Original Poster
#10
Quote from widgit View Post :
Ok so what's messed up for you is the regular SD desktop site, not mobile, correct?

Site is fine for me on Desktop w/Classic, so just trying to help give the devs a starting point.

Also, have you tried clearing cache/cookies? I'd assume so, but have to ask.
Haven't tried clearing cache or cookies...hassle to relog into literally 100's of sites. All with varying passwords.

Yes, only desktop is broken for me...no clue about mobile site, don't use it.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined May 2006
Keeper of the Trophy
89,191 Posts
9,371 Reputation
Original Poster
#11
Wow, it was a corrupted cookie issue....damn it, should have known to try that earlier. Something changed abruptly from me making a post in sweeps forum about a win, in the time it took me to go to the next screen. I edited my post two times. NOT sure if that helps pinpoint a solution, but throwing out their what caused it.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Dec 2005
n00b extraordinaire 8^)~
4,158 Posts
2,498 Reputation
Sr. QA
#12
Quote from implode View Post :
Haven't tried clearing cache or cookies...hassle to relog into literally 100's of sites. All with varying passwords.

Yes, only desktop is broken for me...no clue about mobile site, don't use it.
I don't recall if Firefox allows this or not, but I do know that Chrome allows you to delete select cookies if you want, vs all cookies. Maybe Firefox allows same?

In Chrome, it's under Settings > Privacy > Content Settings > All Cookies and site data. Then you can just type in slickdeals and it'll bring up just SD cookies and can delete them. Not sure if that'll help or not. Just trying to throw out an idea till the devs have a chance to see this, if that doesn't fix it.

Edit: nvm I see you got it fixed Big Grin
Reply Helpful Comment? 0 0
Last edited by widgit October 20, 2015 at 05:36 PM
Joined May 2006
Keeper of the Trophy
89,191 Posts
9,371 Reputation
Original Poster
#13
Tools -> options -> remove individual cookies -> type slickdeals in the box, remove all
Hope this helps someone with a similiar issue since it now appears fixed **knock on wood**
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Dec 2005
n00b extraordinaire 8^)~
4,158 Posts
2,498 Reputation
Sr. QA
#14
Glad you got it fixed Big Grin

I'm not sure if that's an issue on SD's end or just something that got messed up on yours only, so for now I'll leave this thread open still in case a dev does have a chance to look in or in case others have the same issue.
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 1
1
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2016. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)  •  Interest-Based Ads
Link Copied to Clipboard