Forum Thread

SD acting really odd...

implode 89,144 9,359 October 30, 2015 at 08:53 AM
"Service Unavailable

The web server for the domain slickdeals.net is unable to respond at this time. The origin is having network or application issues."

"You
Working

Distil Networks
Working

slickdeals.net
Error"

" You reached this page when attempting to access http://slickdeals.net/?sdtid=8100074&sdop=1&sdpid=78152990&sdfid=25&lno=1&trd=http+fairmont+promo+wbr+eprize+c&pv=&au=&csSid=bf2822727f1d11e5831a465a222496830000&u2=http%3A%2F%2Ffairmont.promo.eprize.com%2Fmoments%2F from 173.24.32.56 on 2015-10-30 15:50:07 GMT.

Trace: E5224D9A-7F1D-11E5-8770-98451B05189A (504) via b7fa3853-7830-4606-8d44-0f3edbddc1ce; 60.026 / 4466 -"

Unsure what all this means, but transfer site that applies ad affiliate seems to be crapping out...super lagged out or eventually not resolving. Hopefully a developer can look into this.

10 Comments

1

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

Joined Jul 2003
Help Is On The Way :)
15,673 Posts
9,123 Reputation
Admin
#2
Quote from implode View Post :
"Service Unavailable

The web server for the domain slickdeals.net is unable to respond at this time. The origin is having network or application issues."

"You
Working

Distil Networks
Working

slickdeals.net
Error"

" You reached this page when attempting to access http://slickdeals.net/?sdtid=8100074&sdop=1&sdpid=78152990&sdfid=25&lno=1&trd=http+fairmont+promo+wbr+eprize+c&pv=&au=&csSid=bf2822727f1d11e5831a465a222496830000&u2=http%3A%2F%2Ffairmont.promo.eprize.com%2Fmoments%2F from 173.24.32.56 on 2015-10-30 15:50:07 GMT.

Trace: E5224D9A-7F1D-11E5-8770-98451B05189A (504) via b7fa3853-7830-4606-8d44-0f3edbddc1ce; 60.026 / 4466 -"

Unsure what all this means, but transfer site that applies ad affiliate seems to be crapping out...super lagged out or eventually not resolving. Hopefully a developer can look into this.
Was it a one-time occurrence or does it keep happening for you? Does it happen for just that link or more than that?
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined May 2006
Keeper of the Trophy
89,144 Posts
9,359 Reputation
Original Poster
#3
Quote from redsolar View Post :
Was it a one-time occurrence or does it keep happening for you? Does it happen for just that link or more than that?
Its cleared up now, but was happening for about 10 mins near the time I posted...just odd. It happened for multiple link appendages when moving from SD to random contest links. I assume its SD ad network (and NOT malware on my part).
Reply Helpful Comment? 0 0
#4
I'm either having a stroke or the whole website changed on me just now. Especially strange is the color of blue used for the thread titles.
Reply Helpful Comment? 0 0
#5
Quote from m00ky View Post :
I'm either having a stroke or the whole website changed on me just now. Especially strange is the color of blue used for the thread titles.
Pretty sure you and I are sharing the same stroke. Looks like a change was pushed to the redesign that affected the classic site. Both are black on my end since I use the midnight theme.

Not sure if they'll revert or just fix the broken appearance on classic and stick with black.
Reply Helpful Comment? 0 0
#6
Quote from KillerOrca View Post :
Pretty sure you and I are sharing the same stroke. Looks like a change was pushed to the redesign that affected the classic site. Both are black on my end since I use the midnight theme.

Not sure if they'll revert or just fix the broken appearance on classic and stick with black.
Makes sense, I too am using the midnight theme and didn't switch over to the redesign until just now to see if it was any better. I was staying away from it because devs said they weren't going to support midnight going forward but it looks like they made a few changes to make it look better now.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Dec 2004
Community Relations Manager
65,797 Posts
4,339 Reputation
Staff
#7
Quote from m00ky View Post :
I'm either having a stroke or the whole website changed on me just now. Especially strange is the color of blue used for the thread titles.
Quote from KillerOrca View Post :
Pretty sure you and I are sharing the same stroke. Looks like a change was pushed to the redesign that affected the classic site. Both are black on my end since I use the midnight theme.

Not sure if they'll revert or just fix the broken appearance on classic and stick with black.
What version of the site? Classic, redesign? using any add ons? What browser etc... the more details the better, thanks
Reply Helpful Comment? 0 0
#8
Quote from Schooby View Post :
What version of the site? Classic, redesign? using any add ons? What browser etc... the more details the better, thanks
Classic midnight for me. I have been browsing most of the day and posted roughly right when it happened. Maybe a window of 30 minutes or so. Definitely some strange changes went into effect. I might have to drop the midnight theme.
Reply Helpful Comment? 0 0

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

#9
Yeah, we messed up Classic midnight theme inadvertently. We're going to roll back for now and fix it. Sorry about that!
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Dec 2004
Community Relations Manager
65,797 Posts
4,339 Reputation
Staff
#10
Quote from KillerOrca View Post :
Pretty sure you and I are sharing the same stroke. Looks like a change was pushed to the redesign that affected the classic site. Both are black on my end since I use the midnight theme.

Not sure if they'll revert or just fix the broken appearance on classic and stick with black.
Quote from m00ky View Post :
Classic midnight for me. I have been browsing most of the day and posted roughly right when it happened. Maybe a window of 30 minutes or so. Definitely some strange changes went into effect. I might have to drop the midnight theme.
Ok they think they know the cause and will have a fix for it soon. We appreciate your patience.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Dec 2004
Community Relations Manager
65,797 Posts
4,339 Reputation
Staff
#11
Quote from KillerOrca View Post :
Pretty sure you and I are sharing the same stroke. Looks like a change was pushed to the redesign that affected the classic site. Both are black on my end since I use the midnight theme.

Not sure if they'll revert or just fix the broken appearance on classic and stick with black.
Quote from m00ky View Post :
Classic midnight for me. I have been browsing most of the day and posted roughly right when it happened. Maybe a window of 30 minutes or so. Definitely some strange changes went into effect. I might have to drop the midnight theme.
It should be fixed now.. please let us know if that's not the case for you.
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 1
1
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2016. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)  •  Interest-Based Ads
Link Copied to Clipboard