Forum Thread

or logical operator (pipe symbol) no longer working properly in search

alastairev 15 10 February 28, 2016 at 02:47 PM
a search for
Quote :
"mic stand" | microphone
returns 1,280 results

http://slickdeals.net/newsearch.php?src=SearchBarV1&q=%22mic+stand%22+%7C+microphone&pp=20&sort=relevance&previousdays=-1&forumid%5B%5D=9&forumid%5B%5D=30&forumid%5B%5D=25&forumid%5B%5D=54

but a search for just
Quote :
microphone
returns 7,999 results.

http://slickdeals.net/newsearch.php?src=SearchBarV1&q=microphone&pp=20&sort=relevance&previousdays=-1&forumid%5B%5D=9&forumid%5B%5D=30&forumid%5B%5D=25&forumid%5B%5D=54

The first query should return results from both "mic stand" OR microphone, so it should return more results than just a search for microphone.

2 Comments

1

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

Joined Aug 2004
Slickdeals Admin
2,264 Posts
1,355 Reputation
Admin
#2
Thanks for looking at this.

At closer inspection it might actually be your quotation marks. If i do a search for stand | microphone, I net more results than just searching for microphone alone.

Regardless, I'll ticket this and see what we can do about this Smilie
Reply Helpful Comment? 0 0
Last edited by bryantq February 29, 2016 at 07:04 PM
Joined May 2011
L1: Learner
15 Posts
10 Reputation
Original Poster
#3
looks like it's still broken
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 1
1
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2016. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)  •  Interest-Based Ads
Link Copied to Clipboard