Forum Thread

What is going on with SD this morning?

tedcruz 9,945 61 July 25, 2016 at 10:31 AM
Corrupted software?

My account appeared to be logged in, but when I posted, it sent me to the login screen.

Then it said my account needed to be verified (again).

After jumping through that hoop, when I post replies, the screen returns to forum home instead of my new post.

Now I see that my new post was not even posted.

Something is really messed up with SD software.

5 Comments

1

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

Joined Aug 2004
Slickdeals Admin
2,264 Posts
1,355 Reputation
Admin
#2
Quote from tedcruz View Post :
Corrupted software?

My account appeared to be logged in, but when I posted, it sent me to the login screen.

Then it said my account needed to be verified (again).

After jumping through that hoop, when I post replies, the screen returns to forum home instead of my new post.

Now I see that my new post was not even posted.

Something is really messed up with SD software.

Hello,


This happens when we are unable to successfully send you mail (aka your email provider bounces our emails back).
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Aug 2013
Lucifier in the Flesh
9,945 Posts
61 Reputation
Original Poster
#3
Quote from bryantq View Post :
Hello,


This happens when we are unable to successfully send you mail (aka your email provider bounces our emails back).
OK, I will update my email addy.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Jul 2005
Toadally Irrelephant
7,617 Posts
1,199 Reputation
#4
I noticed googletagservices.com was slowing things down today, as well. Frown
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined May 2010
L10: Grand Master
24,351 Posts
102,059 Reputation
Pro
#5
Quote from bryantq View Post :
Hello,


This happens when we are unable to successfully send you mail (aka your email provider bounces our emails back).
Newegg affiliate links do not appear to be working properly.

For example, all of the links in this thread are correct, but if I click them I get various error messages.

If I click them multiple times, eventually it registers properly.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Aug 2013
Lucifier in the Flesh
9,945 Posts
61 Reputation
Original Poster
#6
Quote from bryantq View Post :
Hello,


This happens when we are unable to successfully send you mail (aka your email provider bounces our emails back).
I had to activate my account again this morning.

And my posts are being delayed, again.

ETA: well at least the delay has stopped.
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 1
1
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2016. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)  •  Interest-Based Ads
Link Copied to Clipboard