Forum Thread

Thumbnails don't display full size in IE 11

sduff 9,933 4,316 August 30, 2016 at 08:31 AM
I searched and I'm surprised that no one has reported this yet, as I've seen this problem for many months.

Basically, I can see a thumbnail in a thread but when I click on it to see a larger image my screen is filled with a large dark area. The first image shows a thumbnail image and the second image shows the dark pop-up. The pop-up has no X to close it and the escape key doesn't work either so I have to leave the page to continue.

2 Comments

1

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

#2
Quote from sduff View Post :
I searched and I'm surprised that no one has reported this yet, as I've seen this problem for many months.

Basically, I can see a thumbnail in a thread but when I click on it to see a larger image my screen is filled with a large dark area. The first image shows a thumbnail image and the second image shows the dark pop-up. The pop-up has no X to close it and the escape key doesn't work either so I have to leave the page to continue.
Thanks for the report; I'm not sure what exactly is going on, but I've added a ticket to have it looked at Smilie
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Dec 2003
L10: Grand Master
9,933 Posts
4,316 Reputation
Original Poster
#3
Any progress on this? It works fine in IE Edge but still doesn't work in IE 11.
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 1
1
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2016. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)  •  Interest-Based Ads
Link Copied to Clipboard