Forum Thread

Slickdeals / Chrome

a3b2c1r46 208 57 September 8, 2016 at 06:32 AM
Has anyone else had an issue with SD locking up chrome?

After SD loads and I attempt to scroll within 5 seconds the page locks up; my CPU on the SD chrome instance spikes to near 100% and it takes about 30 seconds for it to settle down. I've not seen any issues with any of the other sites I visit.

This issue has occurred for several days now. I'm running Google Chrome ver 52 and change.

I noticed that if I leave SD open and untouched every few seconds the tab icon shows the page is loading. This happens for about a second then the page stops loading. The process repeats as long as SD is open. I'm not sure there is an association between the two but the timing makes it seem possible.

Just wanted to report it in case others were having a similar issue.

Quote from a3b2c1r46 View Post :
Has anyone else had an issue with SD locking up chrome?
As a side note this only happens on the main page. Once I get into the forums or other I dont' see the issue.

I use the Simple "Full Site" home page.

3 Comments

1

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

Joined Aug 2003
884th member
208 Posts
57 Reputation
Original Poster
#2
I seen chrome had an update so I just updated to 53 and I am still seeing the issue.
Reply Helpful Comment? 0 0
#3
Something similar happens to me as well, where the page won't load until I hit F5. I'm not sure if that's the same thing or not, though.
Reply Helpful Comment? 0 0
#4
I'm seeing it too. Chrome grinds to a halt loading the front page.

Using the inspect tools, I ran a Javascript CPU report, and there are functions taking up 2-3 seconds of CPU time loading various functions.
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 1
1
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2016. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)  •  Interest-Based Ads
Link Copied to Clipboard