Forum Thread

Names and avatars no longer showing in threads

938 269 January 8, 2018 at 04:11 PM
Hi guys, I noticed today that avatars and display names no longer appear next to users posts in threads. The site works fine in mobile mode, but desktop mode does not. Any ideas?

Picture: https://i.imgur.com/Ir6alnv.png

edit: the logo does not load either: https://i.imgur.com/qDsxdsh.png

3 Comments

1

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

This comment has been rated as unhelpful by Slickdeals users
Joined Mar 2015
Sultan of Sodium
7,105 Posts
15,219 Reputation
Pro Deal Editor
#2
Same issue and I narrowed it down to ublock, something changed on one end or the other and it's making alot of basic stuff like the Upvote/Downvote buttons & Usernames to get caught up in the filters.

edit : Alright figured it out, something in the "Adguard Base Filters" list under uBlock's 3rd-party filters is causing it for me so disabling that lets the forum load properly.
Reply Helpful Comment? 0 0
Last edited by SaltyOne January 9, 2018 at 05:11 AM.
This comment has been rated as unhelpful by Slickdeals users
Joined Sep 2008
L10: Grand Master
9,196 Posts
2,947 Reputation
#3
Its not just the names and avatars, all sorts of stuff isn't working anymore with ublock.
Reply Helpful Comment? 0 0
This comment has been rated as unhelpful by Slickdeals users
Joined Jul 2014
L12: Slothman
938 Posts
269 Reputation
Original Poster
#4
I realized it was the sdad.guru domain that my corporate firewall was blocking as malware/adware.
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 1
1
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2018. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)  •  Interest-Based Ads
Link Copied to Clipboard