Forum Thread

front page grid pictures not loading with chrome

Arjun00 90 14 May 12, 2013 at 03:56 PM
The front page grid pictures of the deal items don't load with chrome when I first visit the site. If I click my bookmark icon again they usually load up.

Anyone else having this issue or have a solution/cause? No other website is doing this.

Thanks.

47 Comments

1 2 3 4

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

#2
Quote from Arjun00 View Post :
The front page grid pictures of the deal items don't load with chrome when I first visit the site. If I click my bookmark icon again they usually load up.

Anyone else having this issue or have a solution/cause? No other website is doing this.

Thanks.
I just started having this issue yesterday. Still a problem today. If I select the List or Grid view; same thing. UGHH
Reply Helpful Comment? 0 0
#3
Quote from Arjun00 View Post :
The front page grid pictures of the deal items don't load with chrome when I first visit the site. If I click my bookmark icon again they usually load up.

Anyone else having this issue or have a solution/cause? No other website is doing this.

Thanks.
Same here. No matter how many times I reload the page I still don't see the pictures. Works with firefox.
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Aug 2005
Breaking Slickdeals Daily
8,810 Posts
17,922 Reputation
Pro Web Dev
#4
Quote from indianadad765 View Post :
I just started having this issue yesterday. Still a problem today. If I select the List or Grid view; same thing. UGHH
Quote from Pottah View Post :
Same here. No matter how many times I reload the page I still don't see the pictures. Works with firefox.
Can you post some screenshots?
Reply Helpful Comment? 0 0
#5
Reply Helpful Comment? 0 0
Joined Aug 2005
Breaking Slickdeals Daily
8,810 Posts
17,922 Reputation
Pro Web Dev
#6
Quote from stevenhperry View Post :
Do you have any extensions or firewall software installed?
Reply Helpful Comment? 0 0
#7
Same with IE. No addons. Standard Win7 firewall
Reply Helpful Comment? 0 0
#8
That's acting like you have javascript disabled, but in an odd way that doesn't hit the noscript fallback.
Reply Helpful Comment? 0 0
Last edited by cgrady June 10, 2013 at 06:31 PM

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

#9
DoNotTrackMe plugin for Chrome. I excluded sd from DoNotTrackMe and voila! I have images again.
Reply Helpful Comment? 0 0
#10
Quote from stevenhperry View Post :
DoNotTrackMe plugin for Chrome. I excluded sd from DoNotTrackMe and voila! I have images again.
Same here. Once I turned off DoNotTrackMe I was able to view the images. I've had this add-on for months but it just started happening recently. I guess I'll have to let slickdeals track me after all!
Reply Helpful Comment? 0 0
#11
You could also complain to the author of DoNotTrackMe that he's breaking normal sites Smilie
Reply Helpful Comment? 0 0
#12
I don't have any plugins
Reply Helpful Comment? 0 0
#13
Quote from SDWM View Post :
I don't have any plugins
Do you have javascript disabled?

Do you have any software like norton internet security that can filter/remove things from pages and might be interfering?
Reply Helpful Comment? 0 0
#14
active scripting enabled. Only have windows defender, but didn't touch that lately

Found it. Automatic prompting for file downloads has to be set to Disable
Reply Helpful Comment? 0 0
Last edited by SDWM June 11, 2013 at 05:42 PM
#15
No images using IE8.

Just started a few days ago, never had a image viewing problem before this.

Images show with Firefox.
Reply Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 4
1 2 3 4
Join the Conversation
Add a Comment
 
Copyright 1999 - 2016. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / Infringement Policy  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)
Link Copied to Clipboard