Welcome to the updated Slickdeals redesign beta. Learn more and give us feedback. Or, return to the classic view.

Search in
Forum Thread

Win $1,000,000 with Marlboro's Outwit the West 4 Contest - 12/12/2010

slick222 165 September 10, 2010 at 12:38 AM
Marlboro has a new giveaway....Outwit The West

First of all I am a virgin poster, this is my first find, be nice!

I hope this is in the freebie section, (right?) Confused

Starts Oct. 4th

Make sure to read all the details, not as easy as the current rewards. This is a trivia game.

Ok, now I am very new to all this here, and I am doing my best, so if you would like to offer any advice on how I posted this, please make sure it's constructive criticism.


I hope I posted this is the right place, if not help me please!

Ok, here goes! Smilie

https://www.marlboro.com/marlboro...put.action


**************
Ok, I needed to place this in the contests/sweepstakes....learn something new everyday...it's a good thing!
Oh, and it's also a no-no to team up, but I had no idea...learned two things today....Bonus!

October 13, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 15, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 17, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 20, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 21, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 22, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 23, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 24, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 25, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 27, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 28, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

October 30, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 1, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 2, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 4, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 6, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 8, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 11, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 12, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 14, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 16, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 18, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 20, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 22, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

November 25, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

December 1, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

December 7, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

December 11, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.

December 23, 2010, 3:13 am: System Notice: This thread has been automatically renewed after reaching a post limit. Most of its content has been moved to this thread for reference purposes.
Add a Comment Sorry, this thread is closed.

Community Wiki

Last Edited by cwhetme December 27, 2010 at 04:38 PM
This thread is for the discussion of clues only.
For Off Topic discussion, click here
: Marlboro Outwit the West Funny Farm


The Spreadsheet has the maximum number of users who may edit it. It is just for reference for people who have not already signed up.

Spreadsheet [google.com] <--- click here

Official Rules Link [marlboro.com]
Marlboro Customer Service: 1-800-627-5267
They are allowing people to change their orders based on the updated points



(Thanks toSWGFANFORLIFE for taking the time to type all of the prizes up - apparently you have no fear of Carpal Tunnel Syndrome)
The prizes are as follows:
1600 Points Samsung N150 Netbook Computer $539.98
http://www.laptopmag.com/review/l...z19HmqREsj
1400 Points Fuji Nevada 4.0 Mountain Bike $449.00
http://www.sportchalet.com/produc...y=ourPicks
1400 Points Canon Powershot SX120 IS Digital Camera $349.99
http://www.usa.canon.com/cusa/con...t_sx120_is
http://syndicate.sellpoint.net/Sy...w_srp=true
1300 Points Bertucci A-2T Vintage Series Men's Watch $139.99 (prize withdrawn)
1300 Points Bertucci M-1S Women's Watch $89.99 (prize withdrawn)
1300 Points Victorinox Swiss Army Renegade Watch Men's $130.00 NEW
1300 Points Victorinox Swiss Army Renegade Watch Women's $130.00 NEW
1300 Points Coleman Sundome 5 Tent $129.99
http://www.campmor.com/coleman-su..._sku=22976
1200 Points High Sierra Cirque 30 Backpack $120.00
1200 Points Carhartt Mens or Womens Sandstone Ridge Coat $120.00
http://www.carhartt.com/webapp/wc...ryId=15065
1100 Points Bass Pro Shops Tourney Special Rod and Reel $99.98
http://www.basspro.com/Shimano-Se...6/-1602823
1100 Points Brinkmann Smoke 'N Grill Charcoal Smoker and Grill $69.99
http://www.amazon.com/Brinkmann-8...slicinc-20
1000 Points St. Pierre Presidential Edition Horseshoe Set $55.00
750 Points Leatherman Micra Keychain Multi Tool $33.00
750 Points Viper Darts and Case with Custom Flights $30.00
500 Points North Star Leather Wallet $19.99
500 Points Coleman 24 Can Cooler $24.99
300 Points Pint Glass Set $20.00
300 Points Custom Vintage T-Shirt $19.99
150 Points Womens Silver Cigarette Case $15.00
150 Points Gary West Jerky $15.00
75 Points Special Offer Coupons two $2 Marlboro Pack Price off and 2 Snus Free Product Coupons

Earn 2 gear points per question just for trying. Questions one through four each week will earn 25, 50, or 75 gear points if correct, depending on difficulty.
In addition to gear points, each right answer earns the team one competition point, up to a maximum of 50 over the course of the contest. Team with most points will win $1,000,000 and 10 runner up teams will receive $1000 per team member, cash prizes split amongst team members. In the event of a tie, a essay question will need to be submitted by the team captain for judging.
Well, I guess some people will be a little less likely to share answers than they might be under other circumstances. Smilie

Week 1: (10/04 - 10/17)

1. True/False:
The world's first purpose-built commercial spaceport has broken ground in the Land of Enchantment.
Answer: TRUE

2. First, it was a supper club. Then a burlesque club. These days, its a country club -- occasionally.
What's the name on this famous 50-something's neon, set in a town known for tunes?
Answer: The Continental Club and THE Continental CLUB (both correct)
Credit goes to: Chromepez & Tambrook (http://slickdeals.net/forums/showthread.php?sduid=1026129&p=33002579#post33002579)

3. Carl can close out the game with his next turn..If his last throw is a double bulls eye, what two combinations could he use to win with?
Answer: triple 19 and double 17 and triple 17 and double 20
Credit goes to: Chromepez (http://slickdeals.net/forums/showthread.php?sduid=1026129&p=33002717#post33002717)
I posted this in case the Marlboro Ranch is looking for another cowboy.

4. Audio Clue; pick the state.
There's Death Valley, Grand Canyon, Overland Trail, Yosemite Falls, even Route 66.
Sure, they are all found on a map, but it's possible to see them all in a single state.
Shed some light for us -- which state?
Answer: South Dakota

5. On the fabled tenth of May, there was much hoopla and hurray, but it was all a bluff.
Because even with the Douglas folks and the Council celebrating, a body of water still
separated them. What two burgs still seemed oceans apart? Answer: ? and ?
Answer: Maybe Council Bluffs and Omaha

======================================================

Week 2: (10/11 - 10/17)

6. This mile-high roamer may have grazed on four legs. Never mind who he is, in what year was he first reported making the rounds with one fewer?
Answer: 1937

7. You can find place after place out west, miles from any body of water, where a lighthouse can frequently be found next to yellow paint. What kind of place?
Answer: diner

8. Answer: Taos Hum

the Taos Hum, a low-frequency noise whose source and nature are still a mystery and for which a variety of theories have been advanced. The lore of this phenomenon has become part of the appeal of this unique community.
The above passage came from the taos web site
where hwy 64 and hwy 68 meet

9. Match the bridge with the river it spans (4 pictures).
Answer: A. Missouri River, B. Columbia River, C. Arkansas River. D. Colorado River

10. Oftentimes an establishment establishes an institution. In this case,an institutions name helped establish an establishment in each four western locales below. Without proof, put them in order of the establishments institution, oldest to youngest.
A. California's Oldest Little City (Marysville, CA) B. Montana's Electric City (Great Falls, MT) C. The City that Knows How (San Francisco, CA) D. The Silver State's Wells (Wells, Nevada)
Answer: CADB, debatable

======================================================

Week 3: (10/18 - 10/24)

Please rep the original poster accordingly if you use their answer and edit as popular opinion changes. - (pestkaj 10/18/10)

11. When asked, some natives may respond "Christmas". So what's the official state question of the state in question?
Please provide answer in all capital letters.
Answer: RED OR GREEN
rep to BaldEglet - http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=33370563&postcount=1074

12. Upside down, it averages 48 feet taller than four shady General Shermans. Right side up, its area is enough to fit about 18 1/2 Leadville, Colorados. What's the type of formation this natural stunner calls home? (7 letters)
Answer: caldera
rep to troupertoo- http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=33370893&postcount=1093

13. Some say there are 53. Others say there are 54. And some others say there are even more. Nevertheless, I'm in the club by 259 in the 38th of the 50s. I was raised in 2002, then drawn and quartered in 2006. Those are my numbers. What's my name?
Answer: Longs Peak
rep to JD123 http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=33371697&postcount=1128 and simpleman123 http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=33371817&postcount=1135

14. 2 number one titles, decades apart:
1 by a man on a beast by this name, (No Name)
1 more by 3 that ended the same. (The Horse With No Name, band America)
What's the name?
Answer: No Name
(rep to ravioli)

15. Click to listen to clue [zshare.net]
For decades, one challenge has sent intrepid twosomes up and down a total of about 40,000 feet in a single day. But well over a quarter century ago, one man buckled this challenge solo when his partner couldn't. So tell us, what's this twosome's challenge popularly called? What's this legendary soloists nickname? What year did he compete alone?
Answer:
Challenge: Tevis Cup Ride (debatable, this seems the best answer as it matches the Tevis site http://www.teviscup.org/the_ride/the_ride_inline.html )
Nickname: Gordy (a bit debatable, please consider doing your own research)
Year: 1974

Please see this post for reasoning and references:
http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=33374893&postcount=1430
http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=33375295&postcount=1509

(rep pestkaj and proudleo (http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=33374471&postcount=1344)

======================================================

Week 4: (10/25 - 10/31) questions posted by neel2004

16. While this monstrosity may have bought this town fame, they say it was a poker game’s winner that determined the town’s name.
Tell us the town in which it’s located.
Answer: Cawker City
http://www.roadsideamerica.com/story/8543
http://www.getruralkansas.org/Cawker-City/61Explore/697.shtml

17. (Audio clue, train sounds in background) Delivered in ’44, it steamed along with an extra 4 from ’62-’89. What city does it call home these days?
(8 letters)
Answer: Cheyenne
http://www.steamtrainsandtractors.com/Steam_Train_Main_Page.html
http://wikimapia.org/1974632/Union-Pacific-Cheyenne-Roundhouse
http://www.cheyennedepotmuseum.org/heritagefleet.asp

18. Back in the day there was a herd
Who never tired of scaling the 3rd.
Known by their silver and gold,
Their feat eventually got old,
For they made their mark
Oftentimes in the dark.

To which city is this still-visible tradition closely linked?
(7 letters)
Answer: Boulder
http://www.cuherd.com/
http://www.dailycamera.com/ci_14073593

19. The end of the trail came three days earlier thanks to one notable shortcut from Texas – which gave many a cowhand a head start on getting into trouble at this particular town’s plaza on both sides of the tracks. Give us this infamous plaza’s nickname.
Answer: Snake Row
http://www.lasr.net/travel/city.php?City_ID=KS0803009
http://skyways.lib.ks.us/towns/Ellsworth/history.html

20. Video Clue: What day of the year was this video shot?
[Month] [Day] 2010
Answer Month: May
Answer Day: 6
http://www.usno.navy.mil/USNO/astronomical-applications/data-services/rs-one-year-us
(be sure to take into account the additional one hour for daylight time)

======================================================

Week 5: (11/01 - 11/07)

21. While known for feeding the masses, this specialty stirs things up with a utensil more at home around a herd of a different nature. What's the specialty?
Answer: Pitchfork Fondue (with caps)
steak on pitchforks cooked in a cauldron of fat eatmedaily.com

22. My hoss throwed me off at the creek called Mud,
My hoss throwed me off round the 2-U herd.

Coma ti yi youpy, youpy ya, youpy ya,
Coma ti yi youpy, youpy ya.

Last time I saw him he was going 'cross the level,
A-kickin' up his heels and a-runnin' like the devil.

Coma ti yi youpy, youpy ya, youpy ya,
Coma ti yi youpy, youpy ya.

Was my destination North, South, East or West?
Answer: North

23. Some worked hard out West while others were doing hard time out there.
The persuaders usually didn't leave their mark while their makers frequently did.
What did the makers make?
(5 spaces)
Answer: spurs
http://www.shootmagazine.com/articles/western/spurs.htm

24. The first showcased its entire inventory on a single sheet of paper and began a tradition that would be heralded across the West.
Which of the following wasn't listed in Number 13?
A. Imported Perfume
B. Rye Whiskey
C. Poker Chips
D. Pellissier
Answer: C. Poker Chips
credit goes to:angelsfan1
SD Post- http://slickdeals.net/forums/showthread.php?sduid=1046767&p=33808145#post33808145

25. Picture Clue - See photo
This man was an accomplice to a crime that would go down in history - in more
ways than one. What were the last names of the two men who crossed paths with
the case twice, decades apart?
Answer: Carville - Taber

======================================================

Week 6: (11/08 - 11/14)

26. They travel on a Racetrack known as one of the West's oldest - though nobody knows how or why. In fact, nobody has ever seen them racing. What are they?
Complete the sentence: They are r o c k__s. (four blank spaces)
Answer: rock (s)
credit goes to: (angelsfan1)
http://geology.com/articles/racetrack-playa-sliding-rocks.shtml
SD Post-http://slickdeals.net/forums/showthread.php?sduid=1046767&p=34049303#post34049303

27. Back in the nineteenth century, law and order virtually went by the wayside with a big payoff - when a Western Marshall rushed to fame after he made a big capture involving a splashy multiple personality. Tell us his first name in the spaces below.
(five spaces)
Answer: James

28. Which state has the most official symbols that can be found in this picture? And how many are there?
(drop down box - select a state; drop down box - select a number between 1 and 20)
Answer: State: Arizona, Number: 8
http://i.imgur.com/OgpPc.jpg
this is a link to see the Question 28 state picture in full resolution.
Once you open the picture, click the picture one more time for largest size.

29. These days, the spot in the shot is known as what?
A. General Store
B. Distillery
C. Service Station
D. Livery
Answer: B. Distillery
http://www.highwest.com/saloon pictured: High West Distillery & Saloon in Park City, Utah
credit goes to: (ElHeuro)

30. Listen to the code, then provide answers below. (Morse Code audio clue)
City: _____________ Day: ____________
Morse code translation: "Dit and dash mane (made) the service created by the COCPPEXPCO old news. In what city and on what day of the week was the final drop made?
See this post and this post for an explanation. (COCPPEXCO-Central Overland California & Pike's Peak Company-Pony Express)
Answer: City: San Francisco Day: Wednesday
(Note: Some sources say the last delivery was made on the 21, Thursday, instead of the 20th, Wednesday.)
Shared credit goes to: beretta1690 and angelsfan1

======================================================

Week 7: (11/15 - 11/21)

31. It’s got no ruler, but it acts like one.
It’s got no fixed limits, but it’ll prove you do.
It’s got no mayor, but it sounds like it should.
Give us the name behind it.
(8 spaces)
Answer: Scoville
aka Professor Wilber L. Scoville - credit to (dragonazz)
It : Scoville Heat Units, AKA: Chile Heat Scale ushotstuff.com

32. Over a century has passed,
But things are exactly as they were.

The sun rises at different times,
But it’s always just after sundown.

This town calls Oklahoma home,
But it can’t be found on any road atlas.

What’s its name?

Answer: Prosperity Junction
http://www.nationalcowboymuseum.org/research/cms/About/GalleryGuides/ProsperityJunction/tabid/110/Default.aspx

33. (Video Clue: http://www.youtube.com/watch?v=xPSTP1mMlxM )
What celebrated event would this showbill be advertising?

Answer: Dodge City Days
http://www.dodgecitydays.com/
still from the video (rearrange the letters): http://slickdeals.net/forums/attachment.php?attachmentid=443785 (sebringsc)

34. Both a town and a thoroughfare were named in honor
of this pioneer of higher education. For a more timeless
remembrance of his legacy, try taking an even higher road.
Give us the surname that inspired all three.
(5 spaces)
Answer: Evans
credit goes to: (JD123)
http://www.du.edu/explore/historyandtraditions.html
http://www.facebook.com/pages/Evans-Colorado/103085616398584
http://www.fs.usda.gov/wps/portal/fsinternet/!ut/p/c4/04_SB8K8xLLM9MSSzPy8xBz9CP0os3gjAwhwtDDw9_AI8zPyhQoY6BdkOyoCAGixyPg!/?navtype=BROWSEBYSUBJECT&cid=fsm91_058388&navid=100000000000000&pnavid=null&ss=110210&position=Not%20Yet%20Determined.Html&ttype=detail&pname=Arapaho%20

35. (Audio Clue - transcription)
(sounds like the two guys chatting are in a restaurant or bar)

Man 1- So how could there be three firsts?
Man 2- Well, Here's the deal. Some say there were and some say there weren't. Depends on who you talk to.
Man 1- Alright. How many years did you say were between the first two firsts?
Man 2- Almost 57.
Man 1- Really?
Man 2- Yah. And the second first was 23 years before the one we think of.
Man 1- Ok,ok. But is it on the same day?
Man 2- Nope, that one is about 7 months earlier.
Man 1- And it's still observed?
Man 2- Yeah, to this day. By folks not only in the state where the first two firsts happened, but also the next state over.
Man 1- Hmm. I had no idea. So, what about the first first?
Man 2- Ohh, that’s a really good question.

Tell us, in what year did the first first take place?

Listen to the clue, then provide answer below.
(4 spaces)
Answer: 1541
http://www.examiner.com/roman-catholic-in-anaheim/believe-it-or-not-the-first-thanksgiving-was-catholic

Total number of points awarded for week 7 (including the 50 bonus points) = 260 points

======================================================

It would be helpful from now on when posting an answer in this wiki to include the post(s) within this thread that found the answer and/or the evidence (e.g. external link(s)) used to support it. This would help reduce people asking where and how people arrived at the answers and allow users to rep the person who found it.Thank you.

Week 8: (11/22 - 11/28)

36. For every steer wearing a brand, there was a rustler trying to steal it.
At left are four ways thieves schemed to cover up one famous brand and call it their own.
What’s the brand being covered up?
(3 spaces)
Answer: XIT
(credit: Sabere6)
SD post(s): 1206am!! http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=34531853&postcount=2233
http://slickdeals.net/forums/showthread.php?p=34532823#post34532823
External Link(s): http://www.cardcow.com/97033/famo...y-western/

37. (Audio Clue)
This sound was linked to a common form of depression that over time helped
others thrive. What was the source of this widespread western movement?

Listen to the clue, then provide the answer below.
(5 spaces)
Answer: bison
(The general consensus is that this answer should be entered all lower case [no caps].)
SD post(s): (credit: mightywakko) http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=34533091&postcount=2354
External Link(s): http://www.nps.gov/archive/wica/Bison.htm
http://www.fnal.gov/ecology/wildl...llow.shtml

38. It’s believed to be the biggest of its kind, which may help explain why this
four-wheeler is going nowhere fast. But honestly, its driver seems too preoccupied
to care much about rolling down any westward trails in this oak freighter.
What is this nationally known, 350-lb driver more interested in doing?
A. Sleeping
B. Reading
C. Eating
D. Talking
Answer: B. Reading
(credit tony050855)
SD post(s): http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=34532865&postcount=2327
External Link(s): http://www.roadsideamerica.com/tip/7692

39. Out west cowboys live by one
One man wrote one
Now you have to crack one

Start with this cipher
Back out his birth

You’ll get the claim
To his first minor fame

Break the code below:
PMDZPPGCDTLDAMOJUVHFPJUQRMHBNWET

Answer: PLAYINGBASEBALLINTHEMINORLEAGUES
(credit to: mvario)
(the general consensus is that this answer should be all caps.)
SD post(s): http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=34539225&postcount=53
External Link(s):

40.(video clue)
Which theater hosted the original stage production
that shared the name of the film from which this clip was taken?

What’s the number of the explosives scene in this film that was
supposedly inspired by the events outside Wilcox, WY on June 2, 1899?

____________Theater
Scene Number:_________

Answer: Alhambra
Answer: 3
credit goes to: michiganwoman post #2301 & 2310 http://slickdeals.net/?sdtid=2406755&sdfid=25&u2=http://www.filmsite.org/grea2.html & Scamdog Post 2418 & @ SD post(s): http://slickdeals.net/forums/showpost.php?p=34533647&postcount=2418
External Link(s): http://publishing.cdlib.org/ucpre...nd=ucpress, http://www.filmsite.org/grea.html
Credit for finding the movie to: Edward54 http://slickdeals.net/forums/showthread.php?p=34532033#post34532033

Total number of points awarded for week 8 (including the 50 bonus points) = 260 points


======================================================

Week 9: (11/29 - 12/05)

41. Here’s a town with a little-known name
To a famous foursome it does owe its fame
Back in the day, countless heads would pass through town
Nowadays, its said a yearly quarter million come on down
For some celebrated grub that’s hard to beat
Give us the name of this micropolis of meat.
(8 spaces)
Answer: Lockhart
Credit: Shanna2104
SD post(s): http://slickdeals.net/forums/showthread.php?sduid=1049323&p=34803216#post34803216
External Link(s): http://www.travelchannel.com:9000...e_Paradise, http://www.lockhart-tx.org/web98/...ftexas.asp

42. It claimed to have won the West, but it came from back east in Pittsburgh.
And this black gold was know by a made-up word rumored to be formed from the
letters of three other nouns: the founding brother’s last name and two South American
ports of call.
What’s the word?
(6 spaces)
Answer: Ariosa
Credit: minpinmanship
SD post(s): http://slickdeals.net/forums/show...348025 11
External Link(s): http://uwacadweb.uwyo.edu/roberts...coffee.htm

43. Once a year, in one legendary Utah location, you’ll find an entire
class of racers saddling up on something more often used by regulars.

So tell us: What’s being raced?
a[n] _________________________

And what is the legendary track’s name?
_____________________________

Answer: barstool
Answer: Bonneville Speedway

Credit:
SD post(s):
External Link(s): http://www.saltflats.com/barstool.html

44. She was the cowgirl’s cowgirl,
had four suits on her boots.

Ropin’, ridin’, tryin’, and posin’ - she did it all.
Always charged hard, always had a ball.

Went and got hitched, then took a new name.
Tied the knot again and found even more fame.

Not the first, not the third,
tell us her second last name, down to the word.
(10 spaces)
Answer: Strickland
Credit:towpros

45. (picture clue)
The location depicted in this painting is
now a main street in which western city?
(6 spaces)
Answer: Helena
Credit: SMK82
SD post(s):
External Link(s): http://www.moneymaker.com/GALLERY/DISCOVRY.HTM
http://www.newworldencyclopedia.o...ry/Montana "Helena's main street was named Last Chance Gulch..."

======================================================

FINAL WEEK

Week 10: (12/06 - 12/12)

46. Listen to the clue, then provide the answer below:

Woman - Hi there. You fellas lost?
Man - You could say so, ma'am. Say, how far are we from right there?
Woman - Oh, I know what you guys are looking for.
Man - So how do we get there?
Woman - Head yourself south down Route 3 - right here - just past the county line you can take a right, cross over the railroad tracks and on to 447.
Man - 'Bout how far?
Woman - 'Bout three, three and and half miles or so. Turn left at the fork and then keep going a couple miles til you come across signs for a campground.
Man - So far so good.
Woman - Drive past the campground a couple more miles til the parking lot and from there you guys are going to have to hoof it about a half a mile up the 281. That's where they say you can still find the fours and sixes.


So what are the fours and sixes these guys are looking for, and in what county would they find them?

Answer:
What they're looking for: Star Garnets
County: Latah
SDpost(s):http://slickdeals.net/forums/showthread.php?t=2440197&page=249
SD post(s):http://slickdeals.net/forums/showthread.php?p=35060689#post35060689
External Link(s):http://www.fs.usda.gov/wps/portal...net%20Area
http://www.satelliteviews.net/cgi...ftype=area
http://www.lat-long.com/Latitude-..._Area.html
Credit goes to:Boyd Schidtt for star garnets and michiganwoman for county

47. Foot by foot, meter by meter
SR 326 led the way
For one annual gathering
To have an elevated status today

Give us the name of this host city.

Answer: Elko (4 spaces)
SD post(s): http://slickdeals.net/forums/showthread.php?p=35063072#post35063072
External Link(s):
http://www.poemofquotes.com/artic...meters.php
http://writing.upenn.edu/~afilreis/88/meter.html
http://www.igougo.com/story-s1208...n_326.html
http://www.westernfolklife.org/si...ering.html
Credit goes to: tegdag

48. In this legendary honky tonk, there’s a feller in a red neckerchief who can always be found hanging around. What’s his name?

Answer: Rowdy (5 spaces)
SD post(s):http://slickdeals.net/forums/showthread.php?p=35060644#post35060644
External Link(s): http://picasaweb.google.com/lh/ph...yGDbQpAQBA
http://www.austinchronicle.com/gy...oid:144281
Credit goes to: jacquih26

49. Which horse was reported to have won the Grand Race on Christmas Day?
A. Perico
B. Dude
C. Neither, it was canceled
D. It was a tie.
Graphic visual: http://slickdeals.net/forums/attachment.php?attachmentid=453618&d=1291612286
Christmas Sports---Grand Race---800 yards for $1000—at Fairview NM ===on Saturday, Dec. 25th ‘86
Programe: One o’clock, eight hundred yards race between A. Rush Bowe’s brown gelding, Dude. And James Moore’s bay gelding, Perico. Stakes,$500 aside. Purse race for 800 yards open to all; entrance money added. First price $50 second prize $40 third $30 entrance fee $20
Many entertaining features will be added to the programme not here mentioned. Racing every day until New Years, On New Years there will be a Grand Tournament for gold medal valued at $100. Entrance $5.00 open to all. All races to be governed by the Fairview Jockey Club rules.

Answer: D. It was a tie.
SD post(s):http://a.slickdeals.net/attachment.php?attachmentid=454548&d=1291765472
External Link(s):http://www.facebook.com/ChavezLib...7618808300
Credit goes to: buzzsaw252

50. He was…..
A secretary who wrote next to nothing.
A prospector who found little, if anything.
A stringer who had a humorous take on nearly everything.
With whom did he travel west in search of adventure, among other things?
(please provide the individual’s initials)

Answer: O C (2 spaces)
SD post(s):
Question #50. OC for Orion Clemens, the brother of Samuel Clemens.

Sam Clemens (Mark Twain) traveled west with his brother Orion...Sam was his brother's secretary...he was a prospector...he also wrote a little humor
Just one of several links posted:
http://nevada-outback-gems.com/Ma...ot_sam.htm

External Link(s):http://nevada-outback-gems.com/Ma...ot_sam.htm
Credit goes to:

Tie Breaker Essay Question
Out West, the land stretches out and the horizon never ends – from desert to plain, mountaintop to canyon gorge. So tell us the one location west of the Mississippi River your team would hide a lockbox filled with $1 million – and why.

Answer must be 600 characters or fewer.




======================================================

Spreadsheet [google.com] <--- click here

Please read/search for further clarifications and links instead of asking how it was arrived at over and over.

997 Comments

1 2 3 4 5

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

#3
Wow, really nice prizes again! I got all of the sample questions wrong though, so I may never see any lol We can work in teams though, which should be nice!
Helpful Comment? 0 0
#4
Thanks for the HU. I saw this when I logged in this morning. This one will be tougher.
Helpful Comment? 0 0
#5
<3 Marlboro freebies. :D
Helpful Comment? 0 0
#6
Thank you, love Marlboro, smokes are too expensive but their prizes ROCK! Repped
Helpful Comment? 0 0
#7
Hmm Link only takes me to the main login page, and then nothing...
Helpful Comment? 0 0
#8
Log in and then hit the promo's tab. Looks like fun! We'll probably learn a lot of obscure things from good ole Marlboro again!
Helpful Comment? 0 0
#9
Quote from julesp29 View Post :
Hey anyone want to buy a bike?
Um, Jules ...shake head...I'm afraid that you're not allowed to ask that on this site. Facepalm
Helpful Comment? 0 0

Sign up for a Slickdeals account to remove this ad.

#10
Quote from julesp29 View Post :
Hey anyone want to buy a bike?
Jules what kind of tv you looking for?
Helpful Comment? 0 0
#11
Quote from mlx3 View Post :
[B]Here are a few recent posts about the bike. Hope they help answer your question
Thanks for the help. I can't remember what my inseam is so I'll have to go measure. I'm not a huge biking kind of person (hence why I ordered the bike...I'm hoping it will be a good New Year's resolution to start using it). Is it "bad" if it is a little too big?
Helpful Comment? 0 0
#12
Quote from julesp29 View Post :
Hey anyone want to buy a bike?
guess my jokes were no good. been warned so I will leave for the night. If not back, MerryChristmas to all of you, Love you all and Happy New Year. Hope the best for all of you and your family and friends. All My Love JULES!
Helpful Comment? 0 0
Master of Awesomeness
69 Reputation
#13
Someone was playing a joke before saying they replaced thenetbook for ipad. I wish that was true.
Helpful Comment? 0 0
#14
Quote from Fatdaddy1 View Post :
Someone was playing a joke before saying they replaced thenetbook for ipad. I wish that was true.
Oh no, That was true dat, cant waitCool
Helpful Comment? 0 0
#15
Ok so I hope I have this right - I have never uploaded pics to a post so here it goes.... pics of the little netbook from box to gear to having it loaded and running.... I am actually posting this first post from the new netbook Smilie
Helpful Comment? 0 0
Page 1 of 67
1 2 3 4 5
Sorry, this thread is closed.
Add a Comment
 

Featured Coupons & Discounts

$10 Off a Purchase of $50+ Use Coupon Code: SUMMER10
1615 Redemptions at LivingSocial
Save $5 on Orders Over $50 Use Coupon Code: SDAUGEST
29 Redemptions at SammyDress
Deals Up to 75% Off + Extra $5 Off $99 + Free Shipping Use Coupon Code: 5SD
7038 Redemptions at BuyDig
Slickdeals Price Tracker
Saving money just got easier.
Start Tracking Today
Copyright 1999 - 2015. Slickdeals, LLC. All Rights Reserved. Copyright / DMCA Notice  •  Privacy Policy  •  Terms of Service  •  Acceptable Use Policy (Rules)